top of page

Konya'nın Çumra ve Ereğli ilçesinde Jandarmadan uyuşturucu operasyonu!



Konya'nın Ereğli ve Çumra ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.


Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ereğli ve Çumra ilçesinde suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenledi.

 

Edinilen bilgiye göre; İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele amacıyla çalışma gerçekleştirildi.

 

Çalışmalar çerçevesinde düzenlenen 2 ayrı ilçede  düzenlenen operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

 

4 kişi gözaltına alındı


Ereğli İlçesinde  Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan 4 Yıl 2 ay ile 3 ayrı suçtan toplam 4 Yıl 11 Ay 10 Gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.I., Ereğli İlçesinde Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı istihbaratı alınan H.K., Çumra İlçesinde Konya İl J.K.lığı KOM Ş.Md.lüğü ekipleri ve  Çumra İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde  A.A , M.U ,E.K isimli şahıslar gözaltına alındı. H.K.  isimli şahıs ifadesinin alınmasının ardından  serbest bırakıldı.


Çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.


1 adet uyuşturucu Kullanma aparatı,21 adet  sentetik ecza, 1 adet Sigara ile Harmanlanmış UÇ olarak tabir edilen uyuşturucu madde,10  gram Metamfetamin,6 adet Sentetik Ecza ve çok sayıda uyuşturucu malzemeleri ele geçirildi.


492 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page