top of page

Konya’da otomobil motosiklete arkadan çarptı! Hamile kadın bebeğiyle hayatını kaybetti.


Konya’da otomobil motosiklete arkadan çarptı! Hamile kadın bebeğiyle hayatını kaybetti.


Konya'nın Kulu ilçesinde otomobilin motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana trafik kazasında hamile kadın bebeği ile hayatını kaybederken, sürücü ve bir çocuk yaralandı.


Kaza, ilçeye bağlı Zincirlikuyu Mahallesi ile Tuzyaka Mahalleleri arasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, M. B. (69) idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, aynı istikamete seyir halinde olan R. H. S. (38) idaresindeki motosiklete arkadan çarptı. Meydana gelen kazada sürücü S. ile motosiklet üzerinde yolcu olarak bulunan hamile kadın A. H. ve 7 yaşındaki S. S. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi.


Ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan hamile kadın A. H. yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hamile kadın H. yapılan tüm müdahalelere rağmen bebeği ile hayatını kaybettiği öğrenildi.


 

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü S. ve 7 yaşındaki çocuk S. S. Kulu Bölge Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü M. B. gözaltına alınarak Jandarma Karakoluna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 



193 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page