top of page

Konya'da eczanede dehşet! Eşini herkesin gözü önünde bıçakladı!


Konya’da sinir hastalığı olduğu gerekçesiyle tedavi gördüğü öğrenilen Ecir A., gittikleri eczanede herkesin gözü önünde eşi Keziban A'yı defalarca bıçakladı. Talihsiz kadın ağır şekilde yaralanırken cani koca tutuklandı. Dehşet anları ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.


Konya'nın Selçuklu ilçesi Akademi Mahallesinde 28 Ağustos günü bulunan bir eczanede bir fabrikada işçi olarak çalışan 4 çocuk annesi Keziban A., bir süredir eşi Ecir A. ile problemler yaşıyordu. Sinir hastalığının bulunduğu ve bu nedenle tedavi gördüğü ileri sürülen Ecir A. ortada hiçbir problem yokken kendisini aldattığını iddia edip, sürekli eşiyle kavga ediyordu.


ECZANEDE DEHŞET!


Sabah'ın haberine göre Keziban A. gece vardiyasından çıkmasına rağmen o gün psikiyatri polikliniğinde randevusu olan eşini hastaneye götürdü. Keziban A. doktorun reçete yazması üzerine eşi ile birlikte eczaneye gitti. Keziban A'nın ilaçları almaya çalışırken arkadan gelen Ecir A. yanında taşıdığı bıçağı çıkartıp, herkesin gözü önünde peş peşe eşine saplamaya başladı. Yerlerde sürüklenen Keziban A. kurtarın beni diyerek yardım istedi. Eczanedekilerin müdahalesi sonrası Ecir A., eşini bırakıp eczaneden uzaklaştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Keziban A. karın bölgesi ve kolundan bıçaklandığı öğrenildi. Keziban A'nın tedavisinin ardından taburcu olduğu belirtildi.



BU ANLAR KAMERADA


Eczanedeki dehşet anları işyerinin güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Keziban A'nın eşinin ilaçlarını almaya çalıştığı sırada arkadan gelen Ecir A'nın eşini peş peşe bıçaklayıp, yerde sürüklediği, burada da bıçaklamaya devam ettiği, eczanedekilerin tepkisi üzerine ise işyerinden ayrıldığı görülüyor.


SÜREKLİ KAVGA ÇIKARTIYORDU


Keziban A'nın ifadesinde, olaydan bir hafta önce uzaklaştırma kararı aldırdığını, ortada hiçbir şey yokken eşinin kendisini aldattığını söyleyip sürekli kavga çıkardığını, sinir hastası olduğu için tartışmalarının olduğunu, ilaç almaya gittiklerinde bir acı hissettiğini, arkasına döndüğünde ise eşinin kendisini bıçakladığını gördüğünü söylediği öğrenildi.


TUTUKLANDI


Yaşanan olay sonrası yakalanan Ecir A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


820 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page