top of page
Yazarın fotoğrafıSİBER HABER AJANSI

Kan donduran vahşet! 2 kadını başını kesip öldürdü!


Fatih'te vahşet kadının kafasını kestikten sonra surlardan atlayarak intihar etti!

Kan donduran vahşeti defterine çizmiş.




Fatih'te bir kişi kadının başını kesip, Edirnekapı surlarından aşağı attı, ardından surlardan atlayarak intihar etti. 2 kişi de hayatını kaybetti.


intihar eden şahsın olaydan yaklaşık yarım saat önce Eyüp sultan'da bir kişiyi daha öldürdü belirlendi. Öte yandan ekipler Semih Çelik'in evinde yapılan aramalarda, odasında buldukları bir defterde karakalem çalışması gördü. Yapılan incelemelerde, defter üzerine çizilmiş kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde kara kalem resim oldu görüldü.




Olay 16 sıralarında derviş Ali mahallesi Fevzipaşa caddesi'nde meydana geldi.


Alınan bilgiye göre Edirnekapı surlarından üzerine çıkan Semih Çelik İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik, surlardan atladı, iki kişi de hayatını kaybetti.




İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çelik'in Eyüp sultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdü ortaya çıktı. Olay yerlerine polis ekipleri sevk edildi ekiplerin olay yerinde çalışmaları sürüyor.


Semih Çelik'in evinde ekipler Semih Çelik'in evinde yapılan aramalarda, odasında buldukları bir defterde karakalem çalışması gördü. Yapılan incelemelerde, defter üzerine çizilmiş kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde kara kalem resim oldu görüldü.





326 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page